Top.Mail.Ru
Введите номер телефона, мы перезвоним как можно скорее.
Имя
Телефон
Нажимая кнопку "отправить", я соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Осталось по акции 36 банок
Close
Косметическое кокосовое масло
С 1-го применения - шёлковые волосы! Восстанавливает ломкие волосы и стимулирует очень быстрый рост. Делает кожу нежной, устраняет сухость и высыпания.
200 грн
Акция действует до 31.08
Кокосовое масло помогает решить 90% проблем с кожей и волосами
Масло Maldives Dreams - сертифицированный комплекс масел спелого кокоса, в который входит нерафинированное, фракционное и эфирное масло кокоса, в качестве консерванты используется натуральный витамин Е. Не жирнит, подходит для всех типов волос и кожи и очень легко смывается
Для волос
Восстанавливает структуру ломких волос
Препятствует сечению кончиков
Останавливает выпадение
Способствует активному росту
Защищает от травмирующих перепадов температур
Для кожи
Устраняет сухость и шелушения
Увлажняет и питает витамином Е
Заживляет ранки и микротрещины
Разглаживает мелкие морщинки
Придаёт коже упругость и восстанавливает её структуру
Кокосовое масло помогает решить 90% проблем с кожей и волосами
Масло Maldives Dreams - сертифицированный комплекс масел спелого кокоса, в который входит нерафинированное, фракционное и эфирное масло кокоса, в качестве консерванта используется натуральный витамин Е. Не жирнит, подходит для всех типов волос и кожи и очень легко смывается
Для волос
Восстанавливает структуру ломких волос
Препятствует сечению кончиков
Останавливает выпадение
Способствует активному росту
Защищает от травмирующих перепадов температур
Для кожи
Устраняет сухость и шелушения
Увлажняет и питаем витамином Е
Заживляет ранки и микротрещины
Разглаживает мелкие морщинки
Придаёт коже упругость и восстанавливает её структуру
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Только 3 дня скидка 40%!
200 грн
НАТУРАЛЬНЫЙ СОСТАВ
100%
Масло Maldives Dreams – это комплекс натуральных масел кокоса в идеальной пропорции!
Fractionated Coconut Oil
Extra Virgin
Эфирное масло кокоса
Витамин Е
Фракционное масло – успокаивает чувствительную раздраженную и препятствует образованию камедонов.
Нерафинированное масло холодного отжима сохраняет максимум полезных веществ для питания кожи и волос.
Дарит невероятный аромат Мальдив, способствует расслаблению и помогает ощутить себя на райском острове.
Натуральный консервант, который
к тому же дополнительно питает кожу и защищает ее от внешнего воздействия.
Результат использования Maldives Dreams
Сильные и здоровые волосы
Напитанные, живые, блестящие - ваши волосы выглядят, как в рекламе шампуня! Легко поддаются укладке и долго держат объём.
Активный рост волос
Ваши волосы больше не выпадают и растут на 3-5 см. в месяц! Очень скоро у вас будут настоящие голливудские локоны - длинные и объемные.
Бархатная и
упругая кожа
Вы забудете о раздражениях, сухости и шелушении. Ваша кожа снова нежная - она сияет здоровьем и молодостью.
Если вам не понравится результат - мы
ВЕРНЕМ ДЕНЬГИ БЕЗ ВОПРОСОВ БЕЗ ВЫЯСНЕНИЯ ПРИЧИН!
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Только 3 дня скидка 40%!
200 грн
Доказано
Кокосовое масло улучшает состояние волос, кожи лица и тела. Питает, насыщает витаминами А, Е, С, биотином и цинком.
6 причин купить кокосовое масло Maldives Dreams
0% химии
Maldives Dreams - это 100% натуральное кокосовое масло, без добавок и химических консервантов, только спелый кокос из Мальдивских островов.
1 средство вместо 6-ти
Кокосовое масло заменит лосьон для тела, солнцезащитный, увлажняющий крема, бальзам и маску для волос. Купите 1 банку и забудьте обо всех остальных средствах!
Результат после 1 применения
Видимый эффект достигается уже за 1 использование - волосы становятся более гладкими и блестящими. Покраснения и сухость кожи исчезает.
Кокосовое масло не только не вызывает аллергии, но и способствует снятию аллергических реакции, вызванных другими средствами.
Гиппоаллергенно
Безопасно для детей
Масло подходит для ухода за детской кожей и его можно использовать маме во время беременности и в период лактации.
Фантастический аромат
Натуральный аромат спелого кокоса будоражит рецепторы и превращает каждую процедуру ухода за собой в небольшой SPA-сеанс.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Только 3 дня скидка 40%!
200 грн
Звёздные отзывы
Звезды Инстаграм и обычные пользователи уже активно пользуются кокосовым маслом Maldives Dreams! Попробуйте и Вы!
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Только 3 дня скидка 40%!
200 грн
ОПЛАТА ПРИ ПОЛУЧЕНИИ!
Вы ничем не рискуете! 30 дней гарантии качества или мы вернем деньги!
Как использовать
Как самостоятельное средство
Вместо бальзама для волос или как маску, на сухие волосы на 30–60 мин., смываете шампунем и наслаждайтесь результатами. Для увлажнения и питания кожи тела.
Добавляйте в масло любимые косметические средства и эфирные масла перед использованием, чтобы сделать результат их применения еще более заметным.
В составе любых продуктов
В народных рецептах красоты
Сочетайте с авокадо, рыбим жиром, сахаром - и готовьте действенные маски, обёртывания и скрабы, натуральные и без консервантов, которые нельзя купить в магазинах.
Как компонент SPA-ухода
Добавьте 1-2 ложки масла в ванну для расслабления или используйте для массажа - чувственное наслаждение, аромат и полный релакс вам гарантированы!
Европейские стандарты качества
Уникальное высокотехнологичное производство
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Только 3 дня скидка 40%!
200 грн
Click to order
Оставьте данные для оформления заказа
Total: 
Имя Фамилия
Телефон
Город
Номер отделения Новой почты
Список отделений Новой почты novaposhta.ua/ru/office
Payment method
Нажимая кнопку отправить, я соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Для волос и кожи: кокосовое масло и сахарная смесь для скраба
Набор из баночки кокосового масла (500 грамм) и сахарной смеси для скраба Ayurveda Sugar Scrub (220 грамм).

Сахарная смесь с тонкими цитрусовыми нотками апельсина, пряными нотками корицы, бадьяна и кардамона в сочетании с кокосовым маслом Maldives Dreams:


- вернёт телу упругость;
- сделает кожу гладкой и напитанной;
- предотвратит появление целлюлита и растяжек.

Продукция изготовлена с соблюдением высоких стандартов качества, чистоты и экологичности. Производство сертифицировано и соответствует международному стандарту эффективности и ответственности перед клиентами ISO 9001:2015. Доставка каждого заказа – непосредственно от Maldives Dreams.


Для волос и кожи: «Витаминная бомба»
Набор: кокосовое масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E + витаминный комплекс для здоровья волос и кожи – обеспечит интенсивное питание и восстановление красоты и здоровья волос, кожи лица и тела.

Кокосовое масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E – это щедрый подарок тропиков для здоровья волос, ухода за кожей лица и тела, спа-процедур в домашних условиях. Ценное масло кокоса позволяет достаточно быстро получить ощутимый и длительный результат при регулярном использовании, восстанавливая, увлажняя и питая, оказывая противовоспалительное и защитное действие. Применение в целях массажа благотворно влияет на самочувствие, снимая стресс. Также это отличное средство ухода за нежной кожей детей. Кокосовое масло уменьшает боль от локальных и солнечных ожогов, способствует заживлению ран.

Изготовлено с соблюдением высоких стандартов качества, чистоты и экологичности. Производство сертифицировано и соответствует международному стандарту эффективности и ответственности перед клиентами ISO 9001:2015.
---
Эксклюзивный витаминный комплекс Hair, Skin & Nail Vitamins имеет сбалансированную и эффективную формулу, основанную на последних научных исследованиях в области здоровья и красоты волос, кожи и ногтей. Состав включает в себя целый ряд питательных ингредиентов из натуральных источников. Улучшает качество рациона питания и является дополнительным источником коллагена, витамина С и биотина. Мы выбрали именно этот продукт, так как производитель соблюдает высокие стандарты чистоты растительного сырья и используемых в составе компонентов, полностью контролирует процесс научных исследований и производства, гарантирует удовлетворённость качеством.

Коллаген очень важен для естественного блеска, гладкости и плотности волос, эластичности и упругости кожи, укрепления структуры ногтей и их защиты от ломкости и расслоения. Биотин – водорастворимый витамин группы В, который помогает сохранять влагу в клетках, усваивать белок и стимулирует процессы регенерации. Витамин С из растительных экстрактов дополняет и усиливает состав продукта, способствуя эффективной работе всех его компонентов. Витаминный комплекс способствует нейтрализации свободных радикалов и усиливает эффективность косметических средств. Отлично дополняет эффект от использования кокосового масла Maldives Dreams.

Доставка каждого заказа – непосредственно от Maldives Dreams.
Шапка-полотенце для волос XXL 10 шт. (сухая, без масла)
Удобная и нежная на ощупь маска-полотенце. В комплексе с нанесением на волосы кокосового масла Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E маска из микроволокна обеспечивает удерживание волос, сохранение тепла для лучшего проникновения питательных веществ, а также защиту от загрязнений для того, чтобы процедура питания, увлажнения и восстановления структуры волос проходила бережно и эффективно. Тонкий, но прочный материал обеспечивает ощущение лёгкости и удобства.

Для оптимального результата используйте маску как минимум 1 раз в неделю.
Для волос и кожи: кокосовое масло и мыло для душа без парабенов
Набор: кокосовое масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E + кокосовое мыло для душа без парабенов – для деликатного и эффективного очищения, интенсивного питания, восстановления красоты и здоровья волос, кожи лица и тела.

Кокосовое масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E – это щедрый подарок тропиков для здоровья волос, ухода за кожей лица и тела, спа-процедур в домашних условиях. Ценное масло кокоса позволяет достаточно быстро получить ощутимый и длительный результат при регулярном использовании, восстанавливая, увлажняя и питая, оказывая противовоспалительное и защитное действие. Применение в целях массажа благотворно влияет на самочувствие, снимая стресс. Также это отличное средство ухода за нежной кожей детей. Кокосовое масло уменьшает боль от локальных и солнечных ожогов, способствует заживлению ран.
---
Кокосовое мыло для тела регенерирует клетки кожи, питает и смягчает. Масло кокоса, входящее в состав мыла, снабжает кожу полным комплексом витаминов (В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, Н и РР) и минералов (калий, кальций, магний, цинк, селен, медь), увлажняет и снижает потерю влаги, регенерируя клетки, оказывает очищающий и смягчающий эффект. Содержащиеся в составе природный витамин Е и бета-каротин — мощные антиоксиданты, которые оберегают липидную мантию кожи и обладают способностью снижать вредное воздействие УФ-лучей.

Продукция изготовлена с соблюдением высоких стандартов качества, чистоты и экологичности. Производство сертифицировано и соответствует международному стандарту эффективности и ответственности перед клиентами ISO 9001:2015. Доставка каждого заказа – непосредственно от Maldives Dreams.
Для заказа акционных товаров введите данные
Мы не передаем ваши данные третьим лицам
Политика конфедициальности
Для заказа акционных товаров введите данные
Мы не передаем ваши данные третьим лицам
Политика конфедициальности
Для заказа акционных товаров введите данные
Мы не передаем ваши данные третьим лицам
Политика конфедициальности
Для заказа акционных товаров введите данные
Мы не передаем ваши данные третьим лицам
Политика конфедициальности
Заказать обратный звонок!
Или позвоните нам сами:
+ 38 067 245-20-10
Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, володільцем яких є продавець

Зміст

  1. Загальні поняття та сфера застосування
  2. Перелік баз персональних даних
  3. Мета обробки персональних даних
  4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб'єкта персональних даних
  5. Місцезнаходження бази персональних даних
  6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам
  7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків, строк зберігання персональних даних
  8. Права суб'єкта персональних даних
  9. Порядок роботи з запитами суб'єкта персональних даних
  10. Державна реєстрація бази персональних даних


1. Загальні поняття та сфера застосування

1.1. Визначення термінів:

база персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних;

відповідальна особа — визначена особа, яка організовує роботу, пов'язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону;

володілець бази персональних даних — фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб'єкта персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Державний реєстр баз персональних даних — єдина державна інформаційна система збору, накопичення та обробки відомостей про зареєстровані бази персональних даних;

загальнодоступні джерела персональних даних — довідники, адресні книги, реєстри, списки, каталоги, інші систематизовані збірники відкритої інформації, які містять персональні дані, розміщені та опубліковані з відома суб'єкта персональних даних. Не вважаються загальнодоступними джерелами персональних даних соціальні мережі та інтернет-ресурси, в яких суб'єкт персональних даних залишають свої персональні дані (окрім випадків, коли суб'єктом персональних даних прямо зазначено, що персональні дані розміщені з метою їх вільного поширення та використання);

згода суб'єкта персональних даних — будь-яке документоване, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

знеособлення персональних даних — вилучення відомостей, які дають змогу ідентифікувати особу;

обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані. Не є розпорядником бази персональних даних особа, якій володільцем та/або розпорядником бази персональних даних доручено здійснювати роботи технічного характеру з базою персональних даних без доступу до змісту персональних даних;

суб'єкт персональних даних — фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних;

третя особа — будь-яка особа, за винятком суб'єкта персональних даних, володільця чи розпорядника бази персональних даних та уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, якій володільцем чи розпорядником бази персональних даних здійснюється передача персональних даних відповідно до закону;

особливі категорії даних — персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя.

1.2. Дане Положення обов'язкове для застосування відповідальною особою та співробітниками продавця, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків.



2. Перелік баз персональних даних

2.1. Продавець є власником таких баз персональних даних:

  • база персональних даних контрагентів.


3. Мета обробки персональних даних

3.1. Метою обробки персональних даних у системі є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання, отримання та здійснення розрахунків за придбані товари та послуги відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».



4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб'єкта персональних даних

4.1. Згода суб'єкта персональних даних має бути добровільним волевиявленням фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їхньої обробки.

4.2. Згода суб'єкта персональних даних може бути надана у таких формах:

  • документ на паперовому носії з реквізитами, що дає змогу ідентифікувати цей документ і фізичну особу;
  • електронний документ, який має містити обов'язкові реквізити, що дають змогу ідентифікувати цей документ та фізичну особу. Добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних доцільно засвідчувати електронним підписом суб'єкта персональних даних;
  • відмітка на електронній сторінці документа чи в електронному файлі, що обробляється в інформаційній системі на основі документованих програмно-технічних рішень.
4.3. Згода суб'єкта персональних даних надається під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.4. Повідомлення суб'єкта персональних даних про включення його персональних даних до бази персональних даних, права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані здійснюється під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.5. Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя (особливі категорії даних) забороняється.



5. Місцезнаходження бази персональних даних

5.1. Вказані у розділі 2 цього Положення бази персональних даних знаходяться за адресою продавця.



6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам

6.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

6.2. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

6.3. Суб'єкт відносин, пов'язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

6.4. У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи — заявника);
  • найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім'я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи — заявника);
  • прізвище, ім'я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази персональних даних;
  • перелік персональних даних, що запитуються;
  • мета та/або правові підстави для запиту.
6.5. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома особи, яка подає запит, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

6.6. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

6.7. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

6.8. У повідомленні про відстрочення зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові посадової особи;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відстрочення;
  • строк, протягом якого буде задоволено запит.
6.9. Відмова у доступі до персональних даних допускається, якщо доступ до них заборонено згідно із законом.

6.10. У повідомленні про відмову зазначаються:

  • прізвище, ім'я, по батькові посадової особи, яка відмовляє у доступі;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відмови.
6.11. Рішення про відстрочення або відмову із доступі до персональних даних може бути оскаржено до суду.



7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків, строк зберігання персональних даних

7.1. Володільця бази персональних даних обладнано системними і програмно-технічними засобами та засобами зв'язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

7.2. Відповідальна особа організовує роботу, пов'язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону. Відповідальна особа визначається наказом Володільця бази персональних даних.

Обов'язки відповідальної особи щодо організації роботи, пов'язаної із захистом персональних даних при їх обробці зазначаються у посадовій інструкції.

7.3. Відповідальна особа зобов'язана:

  • знати законодавство України в сфері захисту персональних даних;
  • розробити процедури доступу до персональних даних співробітників відповідно до їхніх професійних чи службових або трудових обов'язків;
  • забезпечити виконання співробітниками Володільця бази персональних даних вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних;
  • розробити порядок (процедуру) внутрішнього контролю за дотриманням вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних, який, зокрема, повинен містити норми щодо періодичності здійснення такого контролю;
  • повідомляти Володільця бази персональних даних про факти порушень співробітниками вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних у термін не пізніше одного робочого дня з моменту виявлення таких порушень;
  • забезпечити зберігання документів, що підтверджують надання суб'єктом персональних даних згоди на обробку своїх персональних даних та повідомлення вказаного суб'єкта про його права.
7.4. З метою виконання своїх обов'язків відповідальна особа має право:

  • отримувати необхідні документи, у тому числі накази й інші розпорядчі документи, видані Володільцем бази персональних даних, пов'язані із обробкою персональних даних;
  • робити копії з отриманих документів, у тому числі копії файлів, будь-яких записів, що зберігаються в локальних обчислювальних мережах і автономних комп'ютерних системах;
  • брати участь в обговоренні виконуваних ним обов'язків організації роботи, пов'язаної із захистом персональних даних при їх обробці;
  • вносити на розгляд пропозиції щодо покращення діяльності та вдосконалення методів роботи, подавати зауваження та варіанти усунення виявлених недоліків у процесі обробки персональних даних;
  • одержувати пояснення з питань здійснення обробки персональних даних;
  • підписувати та візувати документи в межах своєї компетенції.
7.5. Працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових (трудових) обов'язків зобов'язані дотримуватись вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних.

7.6. Працівники, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку зобов'язані не допускати розголошення у будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі у зв'язку з виконанням професійних чи службових або трудових обов'язків. Таке зобов'язання чинне після припинення ними діяльності, пов'язаної з персональними даними, крім випадків, установлених законом.

7.7.Особи, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку у разі порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність згідно законодавства України.

7.8. Персональні дані не повинні зберігатися довше, ніж це необхідно для мети, для якої такі дані зберігаються, але у будь-якому разі не довше строку зберігання даних, визначеного згодою суб'єкта персональних даних на обробку цих даних.



8. Права суб'єкта персональних даних

8.1. Суб'єкт персональних даних має право:

  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  • пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.


9. Порядок роботи з запитами суб'єкта персональних даних

9.1. Суб'єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених законом.

9.2. Доступ суб'єкта персональних даних до даних про себе здійснюється безоплатно.

9.3. Суб'єкт персональних даних подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу суб'єкта персональних даних;
  • інші відомості, що дають змогу ідентифікувати особу суб'єкта персональних даних;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;
  • перелік персональних даних, що запитуються.
9.4. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома суб'єкта персональних даних, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

9.5. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.



10. Державна реєстрація бази персональних даних

10.1. Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».



Made on
Tilda