Top.Mail.Ru
Введите номер телефона, мы перезвоним как можно скорее.
Имя
Телефон
Нажимая кнопку "отправить", я соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
ЗАЛИШИЛОСЬ ПО АКЦІЇ 36 БАНОК
Close
Косметична кокосова олія
Відновлює ламке волосся і стимулює
швидке зростання. Робить шкіру ніжною, усуває сухість та висипання.
500 грн
З 1-го використання -шовкове волосся!
Тільки 3 дні знижка 50%
З 1-го використання -шовкове волосся!
З 1-ГО ВИКОРИСТАННЯ - ШОВКОВЕ ВОЛОССЯ!
Кокосова олія допомагає вирішити 90% проблем зі шкірою і волоссям
Олія Maldives Dreams - сертифікований комплекс олій стиглого кокоса, в який входить нерафінована, фракційна і ефірна олія кокоса, як консервант використовується натуральний вітамін Е. Не обтяжує, підходить для всіх типів волосся та шкіри і дуже легко змивається.


Для волосся
Відновлює структуру ламкого волосся
Перешкоджає посіченню кінчиків
зупиняє випадіння
Сприяє активному росту
Захищає від травмуючих перепадів температур


Для шкіри
Усуває сухість та лущення
Зволожує і живить вітаміном Е
Загоює ранки і мікротріщини
Розгладжує дрібні зморшки
Надає шкірі пружність і відновлює її структуру


Кокосова олія допомагає вирішити 90% проблем зі шкірою і волоссям


Олія Maldives Dreams - сертифікований комплекс олій стиглого кокоса, в який входить нерафінована, фракційна і ефірна олія кокоса, як консервант використовується натуральний вітамін Е. Не обтяжує, підходить для всіх типів волосся та шкіри і дуже легко змивається.


Для волосся
Відновлює структуру ламкого волосся
Перешкоджає посіченню кінчиків
зупиняє випадіння
Сприяє активному росту
Захищає від травмуючих перепадів температур


Для шкіри
Усуває сухість та лущення
Зволожує і живить вітаміном Е
Загоює ранки і мікротріщини
Розгладжує дрібні зморшки
Надає шкірі пружність і відновлює її структуру


По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Тільки 3 дні знижка 50%
500 грн
НАТУРАЛЬНИЙ СКЛАД
100%
Олія Maldives Dreams - це комплекс натуральних олій кокоса в ідеальній пропорції!
Fractionated Coconut Oil
Extra Virgin
Ефірна олія кокоса
Вітамін Е
Фракційна олія - заспокоює чутливу чи подразнену шкіру та перешкоджає утворенню комедонів.
Нерафінована олія холодного віджиму зберігає максимум корисних речовин для живлення шкіри і волосся.
Дарує неймовірний аромат Мальдів, сприяє розслабленню і допомагає відчути себе на райському острові.


Натуральний консервант, який до того ж додатково живить шкіру і захищає її від зовнішнього впливу.
Результат використання Maldives Dreams
Сильне та здорове волосся
Наповнене, живе, блискуче - ваше волосся виглядає як у рекламі шампуню! Легко піддається укладці та довго тримає об'єм.
Активний ріст волосся
Ваше волосся більше не випадає і росте на 3-5 см. За місяць! Дуже скоро ви будете мати справжні голлівудські локони - довгі та об'ємні.
Оксамитова та пружна шкіра
Ви забудете про подразнення, сухість та лущення. Ваша шкіра знову ніжна - вона випромінює здоров'я та молодість.
Якщо вам не сподобається результат -
ми ПОВЕРНЕМО ГРОШІ БЕЗ ПИТАНЬ БЕЗ З'ЯСУВАННЯ ПРИЧИН!
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Тільки 3 дні знижка 50%
500 грн
Доведено
Кокосова олія покращує стан волосся, шкіри обличчя та тіла. Живить, насичує вітамінами А, Е, С, біотином і цинком.
6 причин купити кокосову олію Maldives Dreams
0% химии
Maldives Dreams - це 100% натуральна кокосова олія, без домішок і хімічних консервантів, тільки стиглий кокос з Мальдівських островів.


1 засіб замість 6-ти
Кокосова олія замінить лосьйон для тіла, сонцезахисний, зволожуючий крем, бальзам та маску для волосся. Придбайте 1 банку і забудьте про всі інші засоби!
Результат після 1 застосування
Помітний ефект досягається вже після 1 використання - волосся стає більш гладким і блискучим. Почервоніння та сухість шкіри зникає.
Кокосова олія не тільки не викликає алергії, а й сприяє зняттю алергічних реакції, викликаних іншими засобами.
Гіпоалергенно
Безпечно для дітей
Олія підходить для догляду за дитячою шкірою, її можна використовувати мамі під час вагітності та в період лактації.
Фантастичний аромат
Натуральний аромат стиглого кокоса розбурхує рецептори і перетворює кожну процедуру догляду за собою в невеликий SPA-сеанс.
Зоряні відгуки
Зірки Інстаграм і звичайні користувачі вже активно користуються кокосовою олією Maldives Dreams! Спробуйте і Ви!
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Тільки 3 дні знижка 50%
500 грн
Оплата при отриманні, ви нічим не ризикуєте! 30 днів гарантії якості, або ми повернемо гроші!
Як використовувати
Як самостійний засіб
Замість бальзаму для волосся або як маску, на сухе волосся на 30-60 хв., Змиваєте шампунем і насолоджуєтесь результатами. Для зволоження і живлення шкіри тіла.
Додавайте в олію улюблені косметичні засоби та ефірні олії перед використанням, щоб зробити результат їх застосування ще більш помітним.


У складі будь-яких засобів
В У народних рецептах краси
Поєднуйте з авокадо, риб'ячим жиром, цукром, та готуйте дієві маски, обгортання та скраби, натуральні і без консервантів, які не можна купити в магазинах.
Як компонент SPA-догляду
Додайте 1-2 ложки олії в ванну для розслаблення або використовуйте для масажу - чуттєва насолода, аромат і повний релакс вам гарантовані!
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
600 грн.
По цене в 2 раза ниже обычной!
Тільки 3 дні знижка 50%
500 грн
Європейські стандарти якості
Унікальне високотехнологічне виробництво
Для волосся та шкіри: кокосове масло і цукровий суміш для скрабу
Набір з великої баночки кокосового масла (500 грам) і цукрової суміші для скрабу Ayurveda Sugar Scrub (220 грамів).

Цукрова суміш з тонкими цитрусовими нотками апельсина, пряними нотками кориці, бадьяну і кардамону в поєднанні з кокосовим маслом Maldives Dreams:

- поверне тілу пружність;
- зробить шкіру гладкою і насиченою;
- попередить появу целюліту і розтяжок.
Продукція виготовлена з дотриманням високих стандартів якості, чистоти і екологічності. Виробництво сертифіковане і відповідає міжнародному стандарту ефективності та відповідальності перед клієнтами ISO 9001: 2015. Доставка кожного замовлення - безпосередньо від Maldives Dreams.
Для волосся та шкіри: «Вітамінна бомба»
Набір: кокосове масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E + вітамінний комплекс для здоров'я волосся і шкіри - забезпечить інтенсивне харчування і відновлення краси і здоров'я волосся, шкіри обличчя і тіла.

Кокосове масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E - це щедрий подарунок тропіків для здоров'я волосся, догляду за шкірою обличчя і тіла, спа-процедур в домашніх умовах. Цінне масло кокоса дозволяє досить швидко отримати відчутний і тривалий результат при регулярному використанні, відновлюючи, зволожуючи і живлячи, надаючи протизапальну і захисну дію. Застосування з метою масажу благотворно впливає на самопочуття, знімаючи стрес. Також це відмінний засіб догляду за ніжною шкірою дітей. Кокосове масло зменшує біль від локальних і сонячних опіків, сприяє загоєнню ран.

Виготовлено з дотриманням високих стандартів якості, чистоти і екологічності. Виробництво сертифіковане і відповідає міжнародному стандарту ефективності та відповідальності перед клієнтами ISO 9001 діє до: 2015.
---
Ексклюзивний вітамінний комплекс Hair, Skin & Nail Vitamins має збалансовану і ефективну формулу, засновану на останніх наукових дослідженнях в області здоров'я і краси волосся, шкіри та нігтів. Склад включає в себе цілий ряд поживних інгредієнтів з натуральних джерел. Покращує якість раціону харчування і є додатковим джерелом колагену, вітаміну С і біотину. Ми вибрали саме цей продукт, так як виробник дотримується високих стандартів чистоти рослинної сировини і використовуваних в складі компонентів, повністю контролює процес наукових досліджень і виробництва, гарантує задоволеність якістю.

Колаген дуже важливий для природного блиску, гладкості та щільності волосся, еластичності і пружності шкіри, зміцнення структури нігтів і їх захисту від ламкості і розшарування. Біотин - водорозчинний вітамін групи В, який допомагає зберігати вологу в клітинах, засвоювати білок і стимулює процеси регенерації. Вітамін С з рослинних екстрактів доповнює і підсилює склад продукту, сприяючи ефективній роботі всіх його компонентів. Вітамінний комплекс сприяє нейтралізації вільних радикалів і підсилює ефективність косметичних засобів. Відмінно доповнює ефект від використання кокосового масла Maldives Dreams.
Доставка кожного замовлення - безпосередньо від Maldives Dreams.
Шапка-рушник для волосся XXL 10 шт. (Суха, без масла)
Зручна і ніжна на дотик маска-рушник. У комплексі з нанесенням на волосся кокосового масла Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E маска з мікроволокна забезпечує утримування волосся, збереження тепла для кращого проникнення поживних речовин, а також захист від забруднень для того, щоб процедура харчування, зволоження і відновлення структури волосся проходила дбайливо і ефективно . Тонкий, але міцний матеріал забезпечує відчуття легкості і зручності.
Для оптимального результату використовуйте маску як мінімум 1 раз в тиждень.
Для волосся та кожи: кокосове масло и мило для душа без парабенів
Набір: кокосове масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E + кокосове мило для душа без парабенів - для делікатного та ефективного очищення, інтенсивного харчування, відновлення краси і здоров'я волосся, шкіри обличчя і тіла.

Кокосове масло Maldives Dreams Coconut Oil Vitamin E - це щедрий подарунок тропіків для здоров'я волосся, догляду за шкірою обличчя і тіла, спа-процедур в домашніх умовах. Цінне масло кокоса дозволяє досить швидко отримати відчутний і тривалий результат при регулярному використанні, відновлюючи, зволожуючи і живлячи, надаючи протизапальну і захисну дію. Застосування з метою масажу благотворно впливає на самопочуття, знімаючи стрес. Також це відмінний засіб догляду за ніжною шкірою дітей. Кокосове масло зменшує біль від локальних і сонячних опіків, сприяє загоєнню ран.
---
Кокосове мило для тіла регенерує клітини шкіри, живить і пом'якшує. Масло кокоса, що входить до складу мила, забезпечує шкіру повним комплексом вітамінів (В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, Н і РР) і мінералів (калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь), зволожує і знижує втрату вологи, регенеруючи клітини, надає очищає і пом'якшувальний ефект. Вміщені в складі природний вітамін Е і бета-каротин - потужні антиоксиданти, які захищають липидную мантію шкіри і мають здатність знижувати шкідливий вплив УФ-променів.

Продукція виготовлена з дотриманням високих стандартів якості, чистоти і екологічності. Виробництво сертифіковане і відповідає міжнародному стандарту ефективності та відповідальності перед клієнтами ISO 9001 діє до: 2015. Доставка кожного замовлення - безпосередньо від Maldives Dreams.
Для заказа акционных товаров введите данные
Ми не передаємо ваші дані третім особам
Политика конфедициальности
Для заказа акционных товаров введите данные
Ми не передаємо ваші дані третім особам
Политика конфедициальности
Для заказа акционных товаров введите данные
Ми не передаємо ваші дані третім особам
Политика конфедициальности
Для заказа акционных товаров введите данные
Ми не передаємо ваші дані третім особам
Политика конфедициальности
Click to order
Оставьте данные для оформления заказа
Total: 
Имя Фамилия
Телефон
Город
Номер отделения Новой почты
Список отделений Новой почты novaposhta.ua/ru/office
Payment method
Нажимая кнопку отправить, я соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Заказать обратный звонок!
Або зателефонуйте нам самі:
+38 063 696-88-49
Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, володільцем яких є продавець

Зміст

  1. Загальні поняття та сфера застосування
  2. Перелік баз персональних даних
  3. Мета обробки персональних даних
  4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб'єкта персональних даних
  5. Місцезнаходження бази персональних даних
  6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам
  7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків, строк зберігання персональних даних
  8. Права суб'єкта персональних даних
  9. Порядок роботи з запитами суб'єкта персональних даних
  10. Державна реєстрація бази персональних даних


1. Загальні поняття та сфера застосування

1.1. Визначення термінів:

база персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних;

відповідальна особа — визначена особа, яка організовує роботу, пов'язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону;

володілець бази персональних даних — фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб'єкта персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Державний реєстр баз персональних даних — єдина державна інформаційна система збору, накопичення та обробки відомостей про зареєстровані бази персональних даних;

загальнодоступні джерела персональних даних — довідники, адресні книги, реєстри, списки, каталоги, інші систематизовані збірники відкритої інформації, які містять персональні дані, розміщені та опубліковані з відома суб'єкта персональних даних. Не вважаються загальнодоступними джерелами персональних даних соціальні мережі та інтернет-ресурси, в яких суб'єкт персональних даних залишають свої персональні дані (окрім випадків, коли суб'єктом персональних даних прямо зазначено, що персональні дані розміщені з метою їх вільного поширення та використання);

згода суб'єкта персональних даних — будь-яке документоване, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

знеособлення персональних даних — вилучення відомостей, які дають змогу ідентифікувати особу;

обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані. Не є розпорядником бази персональних даних особа, якій володільцем та/або розпорядником бази персональних даних доручено здійснювати роботи технічного характеру з базою персональних даних без доступу до змісту персональних даних;

суб'єкт персональних даних — фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних;

третя особа — будь-яка особа, за винятком суб'єкта персональних даних, володільця чи розпорядника бази персональних даних та уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, якій володільцем чи розпорядником бази персональних даних здійснюється передача персональних даних відповідно до закону;

особливі категорії даних — персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя.

1.2. Дане Положення обов'язкове для застосування відповідальною особою та співробітниками продавця, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків.



2. Перелік баз персональних даних

2.1. Продавець є власником таких баз персональних даних:

  • база персональних даних контрагентів.


3. Мета обробки персональних даних

3.1. Метою обробки персональних даних у системі є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання, отримання та здійснення розрахунків за придбані товари та послуги відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».



4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб'єкта персональних даних

4.1. Згода суб'єкта персональних даних має бути добровільним волевиявленням фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їхньої обробки.

4.2. Згода суб'єкта персональних даних може бути надана у таких формах:

  • документ на паперовому носії з реквізитами, що дає змогу ідентифікувати цей документ і фізичну особу;
  • електронний документ, який має містити обов'язкові реквізити, що дають змогу ідентифікувати цей документ та фізичну особу. Добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних доцільно засвідчувати електронним підписом суб'єкта персональних даних;
  • відмітка на електронній сторінці документа чи в електронному файлі, що обробляється в інформаційній системі на основі документованих програмно-технічних рішень.
4.3. Згода суб'єкта персональних даних надається під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.4. Повідомлення суб'єкта персональних даних про включення його персональних даних до бази персональних даних, права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані здійснюється під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.5. Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя (особливі категорії даних) забороняється.



5. Місцезнаходження бази персональних даних

5.1. Вказані у розділі 2 цього Положення бази персональних даних знаходяться за адресою продавця.



6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам

6.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

6.2. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

6.3. Суб'єкт відносин, пов'язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

6.4. У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи — заявника);
  • найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім'я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи — заявника);
  • прізвище, ім'я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази персональних даних;
  • перелік персональних даних, що запитуються;
  • мета та/або правові підстави для запиту.
6.5. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома особи, яка подає запит, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

6.6. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

6.7. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

6.8. У повідомленні про відстрочення зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові посадової особи;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відстрочення;
  • строк, протягом якого буде задоволено запит.
6.9. Відмова у доступі до персональних даних допускається, якщо доступ до них заборонено згідно із законом.

6.10. У повідомленні про відмову зазначаються:

  • прізвище, ім'я, по батькові посадової особи, яка відмовляє у доступі;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відмови.
6.11. Рішення про відстрочення або відмову із доступі до персональних даних може бути оскаржено до суду.



7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків, строк зберігання персональних даних

7.1. Володільця бази персональних даних обладнано системними і програмно-технічними засобами та засобами зв'язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

7.2. Відповідальна особа організовує роботу, пов'язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону. Відповідальна особа визначається наказом Володільця бази персональних даних.

Обов'язки відповідальної особи щодо організації роботи, пов'язаної із захистом персональних даних при їх обробці зазначаються у посадовій інструкції.

7.3. Відповідальна особа зобов'язана:

  • знати законодавство України в сфері захисту персональних даних;
  • розробити процедури доступу до персональних даних співробітників відповідно до їхніх професійних чи службових або трудових обов'язків;
  • забезпечити виконання співробітниками Володільця бази персональних даних вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних;
  • розробити порядок (процедуру) внутрішнього контролю за дотриманням вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних, який, зокрема, повинен містити норми щодо періодичності здійснення такого контролю;
  • повідомляти Володільця бази персональних даних про факти порушень співробітниками вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних у термін не пізніше одного робочого дня з моменту виявлення таких порушень;
  • забезпечити зберігання документів, що підтверджують надання суб'єктом персональних даних згоди на обробку своїх персональних даних та повідомлення вказаного суб'єкта про його права.
7.4. З метою виконання своїх обов'язків відповідальна особа має право:

  • отримувати необхідні документи, у тому числі накази й інші розпорядчі документи, видані Володільцем бази персональних даних, пов'язані із обробкою персональних даних;
  • робити копії з отриманих документів, у тому числі копії файлів, будь-яких записів, що зберігаються в локальних обчислювальних мережах і автономних комп'ютерних системах;
  • брати участь в обговоренні виконуваних ним обов'язків організації роботи, пов'язаної із захистом персональних даних при їх обробці;
  • вносити на розгляд пропозиції щодо покращення діяльності та вдосконалення методів роботи, подавати зауваження та варіанти усунення виявлених недоліків у процесі обробки персональних даних;
  • одержувати пояснення з питань здійснення обробки персональних даних;
  • підписувати та візувати документи в межах своєї компетенції.
7.5. Працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових (трудових) обов'язків зобов'язані дотримуватись вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних.

7.6. Працівники, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку зобов'язані не допускати розголошення у будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі у зв'язку з виконанням професійних чи службових або трудових обов'язків. Таке зобов'язання чинне після припинення ними діяльності, пов'язаної з персональними даними, крім випадків, установлених законом.

7.7.Особи, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку у разі порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність згідно законодавства України.

7.8. Персональні дані не повинні зберігатися довше, ніж це необхідно для мети, для якої такі дані зберігаються, але у будь-якому разі не довше строку зберігання даних, визначеного згодою суб'єкта персональних даних на обробку цих даних.



8. Права суб'єкта персональних даних

8.1. Суб'єкт персональних даних має право:

  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  • пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.


9. Порядок роботи з запитами суб'єкта персональних даних

9.1. Суб'єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених законом.

9.2. Доступ суб'єкта персональних даних до даних про себе здійснюється безоплатно.

9.3. Суб'єкт персональних даних подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу суб'єкта персональних даних;
  • інші відомості, що дають змогу ідентифікувати особу суб'єкта персональних даних;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;
  • перелік персональних даних, що запитуються.
9.4. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома суб'єкта персональних даних, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

9.5. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.



10. Державна реєстрація бази персональних даних

10.1. Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».



Made on
Tilda